The English Gang - First Readers 3

First Readers 3 er et træningshæfte i serien The English Gang beregnet til engelskundervisningen i 3.-4. klasse. Det kan både bruges som supplerende materiale eller som skriftligt holdepunkt, hvis der arbejdes uden grundbog. First Readers 3 præsenterer eleverne for blandt andet engelsktalende lande og kulturelle traditioner, fx i arbejdet med tårne og højhuse i USA, høtiderne Saint Patrick's Day, Valentine's Day og Halloween. Eleverne lærer blandt andet trylletricks og læser eventyret The elves and the shoemaker. Der er fokus på læsning og skrivning, samt arbejde med ordforrådstilegnelse og læseforståelse.

Hæftet indeholder varierede og kreative opgaver og arbejder hen mod at give eleven et enkelt hverdagsordforråd inden for nære emner. Hæftet er udstyret med QR-koder, som giver adgang til tilhørende lydfiler og YouTube-videoer. Derudover er der bagest i hæftet en alfabetisk ordliste til hvert af bogens temaer.

Serien The English Gang bygger på principperne om, at opgaverne er intuitive og nemme at gå til, så alle elever kan være med.KIG I BOGEN
HENT LYDFILER
HENT FFM-SKEMA

KØB BOGEN HER!

ANDRE BØGER TIL DIT FAG